Puur huidgeluk met een kleurenanalyse

Wij geloven dat kleur een krachtige rol speelt in het benadrukken van jouw pure schoonheid. Met onze kleurenanalyse ontdek je niet alleen welk seizoenstype je bent - Winter, Lente, Herfst of Zomer - maar ook welke kleuren perfect bij jou passen. Maar hoe gaat dit in zijn werk?

Analyse van jouw huid

Onze ervaren kleurconsulent van Harmony in Colours neemt je mee op een twee uur durende reis, waarbij jij krijgt te zien welke kleuren jouw huid het meeste laten stralen. Door gebruik te maken van zestig drapeersjaals in verschillende kleuren ontdek je zelf hoe je er gezonder en jonger uit kunt zien in de kleuren die bij je passen. Na de analyse ontvang je niet alleen jouw persoonlijke kleurenwaaier, maar ook waardevolle tips voor make-up, haarkleur, kleding en accessoires! 

Geen miskopen meer met een kleurenanalyse

Door slechts één keer een kleurenanalyse te laten maken, ontvang je een persoonlijke kleurenwaaier die je kunt gebruiken bij al je kledingaankopen. Dit bespaart niet alleen geld (geen miskopen meer), maar ook tijd, dankzij een beter inzicht in kleurencombinaties. Met je eigen kleurenpalet kun je eindeloos variëren en ontdek je de prachtige combinatiemogelijkheden binnen jouw kleurspectrum.

Kleurenanalyse

Kleurenanalyse
€ 115,00 p.p


Puur huidgeluk met de juiste kleuren ervaren?

Wil jij een kleurenanalyse uit laten voeren of heb je hier vragen over? Neem gerust contact met ons op! Wij denken graag met je mee en zorgen er samen met jou voor dat jij puur huidgeluk kunt ervaren! 


Contact opnemen