Deelbehandelingen Puur Huidgeluk

Bij ons draait alles om puurheid, en daarom brengen we met plezier jouw natuurlijke schoonheid naar voren met onze deelbehandelingen. Of je nu kiest voor het epileren van je wenkbrauwen, het geven van meer kleur aan je wimpers, of afscheid nemen van ongewenste gezichtsharen. Wij behandelen jouw huid met respect en creëren een ontspannen sfeer, zodat je even lekker tot rust kunt komen en met zelfvertrouwen de deur uit kunt stappen. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar de eenvoud van Puur Huidgeluk.


Puur huidgeluk met een kleurenanalyse

Wij geloven dat kleur een krachtige rol speelt in het benadrukken van jouw pure schoonheid. Met onze kleurenanalyse ontdek je niet alleen welk seizoenstype je bent - Winter, Lente, Herfst of Zomer - maar ook welke kleuren perfect bij jou passen. Maar hoe gaat dit in zijn werk?


Analyse van jouw huid

Onze ervaren kleurconsulent van Harmony in Colours neemt je mee op een twee uur durende reis, waarbij jij krijgt te zien welke kleuren jouw huid het meeste laten stralen. Door gebruik te maken van zestig drapeersjaals in verschillende kleuren ontdek je zelf hoe je er gezonder en jonger uit kunt zien in de kleuren die bij je passen. Na de analyse ontvang je niet alleen jouw persoonlijke kleurenwaaier, maar ook waardevolle tips voor make-up, haarkleur, kleding en accessoires! 


Puur huidgeluk ervaren?

Of je nu de voorkeur geeft aan een ontspannende deelbehandeling of een meer gerichte medische aanpak, samen gaan we voor puur huidgeluk! Ontdek onze deelbehandelingen en combineer deze met een gezichtsbehandeling voor een complete verzorging van jouw huid. Neem contact met ons op en plan jouw deelbehandeling in. Jouw huid verdient het beste!

Contact opnemen

Ontdek onze deelbehandelingen

Epileren
€16,50
Wenkbrauwen verven
€ 12,00
Wimpers verven€ 13,00
Wimpers en wenkbrauwen verven€ 18,00
Wimpers of wenkbrauwen verven + epileren€ 25,00
Wimpers en wenkbrauwen verven + epileren€ 31,00
Harsen kin of lip€ 13,50
Harsen kin en lip€ 17,00
Harsen gelaat
€ 19,00
Harsen kin of lip + epileren€ 19,50
Harsen kin/lip + epileren€ 23,50
Harsen gelaat + epileren€ 25,50
Verwijderen steelwratjes ed.vanaf
€ 15,00


Onderbenen harsen
€ 31,00
Onder- en bovenbenen harsen
€ 50,00
Armen harsen
€ 26,00
Liezen of oksels harsen
€ 26,00
Rug harsen
€ 37,50
Kleurenanalyse
€ 115,00